MISI KURUS CEPAT,
MUDAH & SELAMAT

Perubahan seawal 7 hari mula kelihatan. Tanpa perlu berdiet bagai, tanpa perlu ke tandas , anda boleh dapatkan badan idaman anda.

" Saya dah cuba banyak produk, tapi berat saya tak turun-turun "

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut . Bila nampak ‘boroi’ , maka selalunya kita kata dia gemuk . Bagi wanita pula masalah utama adalah lemak akan tertumpu dibahagian peha dan pinggul.

Inilah yang paling kaum lelaki dan wanita risaukan !!!

Dengan produk GLOCO CHOC , semua masalah boleh settle. Perut lebih kempis, badan rasa lebih ringan, lemak2 akan hilang secara keseluruhan dalam badan kita sebaik habis sekotak GLOCO CHOC .

Perubahan seawal 7 hari mula kelihatan. Tanpa perlu berdiet bagai , tanpa perlu ke tandas , anda boleh dapatkan badan idaman anda .

" STRESS!!
DAH DIET TAPI BERAT MASIH TAK TURUN-TURUN LAGI "
TONTON VIDEO INI SAMPAI HABIS

Anda Menghadapi Masalah Ini?

Perut Buncit

Stress dan membebankan betul dengan komitmen workout ni. Mana ada masa.. Kalau workout, sehari dua je, lemak naik semula!

Lemak Menggeleber

Dah banyak 'invest' untuk supplement , lemak yang cair tu sikit sangat. Kalau tinggal, confirm lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu jer?

Otot Lembik

Otot Lembik, pakai apa pun tak cantik

Mengawal Selera

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten.

Mengapa Kita Harus Membiarkan Masalah Ini Berlarutan? Pasti kita berpotensi Menghidap Banyak Penyakit Berbahaya!

Cuba Anda

Bila anda berjaya turunkan berat badan, pinggang semakin ramping, perut sudah tidak boroi lagi, dan semua bahagian badan seperti lengan, punggung, peha dan muka semakin mengecil. Pasti anda akan rasa lebih sihat dan cerdas. Sudah tentu seluar dan baju yang lama boleh dipakai kembali. Kalau dulu orang perli anda “body shamming” sekarang semuanya akan puji anda.

Anda akan rasa lebih bahagia bila orang tersayang selalu puji anda cantik/handsome serta menawan.

Anda akan rasa lebih bahagia bila orang tersayang selalu puji anda cantik/handsome serta menawan.

Gloco Choc Slimming Booster adalah yang terbaik untuk diamalkan bagi mengekalkan kesihatan serta untuk mendapatkan berat badan yang ideal.

ANDA PASTI AKAN GEMBIRA SETELAH MENGGUNAKANNYA!

Gloco Choc Membantu Menyelesaikan Masalah Berat Badan Berlebihan

PANTAS MEMBAKAR LEMAK

Menukar Lemak Kepada Tenaga

TERBUKTI

Kesan Jangka Masa Pendek

MENGAWAL SELERA

Kerap Rasa Kenyang

APA ITU GLOCO CHOC?

Gloco Choc merupakan supplement berbentuk tablet berperisa coklat, membantu proses penurunan berat badan. Gloco Choc  bertindak sebagai pembakar lemak dan menukarnya kepada bentuk tenaga. Gloco Choc juga merupakan suppliment yang akan meningkatkan tahap metabolisma dan menambah tenaga.

Oleh itu tiada lagi perut buncet serta lemak berlebihan, badan cantik, kekal bertenaga, ceria serta cergas sepanjang hari.

KENAPA NAK PILIH GLOCO CHOC?

6 Keistimewaan Gloco Choc
  • Mengawal Selera Makan
  • Meningkatkan Tahap Metaboslisma
  • Menambah Tenaga
  • Mengawal Karbohidrat
  • 10x Membakar Lemak
  • Menukar Lemak Kepada Tenaga.

KANDUNGAN GLOCO CHOC

Gloco Choc merupakan 100% bahan semulajadi yang bermutu tinggi.
Untuk kesan yang lebih cepat anda hanya perlu mengurangkan pengambilan gula yang berlebihan dan minum air kosong secukupnya untuk memastikan kesan yang maksima.

Konjac

Meningkatkan metabolisme. Menurunkan berat badan. Baik untuk sistem percernaan, membantu mengawal diabetes, menyerap mineral, meningkatkan daya imuniti/ketahanan badan.

Fibersol

Serat makanan yang paling ideal untuk badan. Bagus untuk sistem pencernaan dan usus, baik untuk mengelakkan sembelit.

L-Carnitine

Meningkatkan metabolisme badan. Membantu membakar lemak, menukar lemak kepada tenaga.

Fish Kolagen

Anti penuaan. Sangat baik untuk cantikkan kulit, penyembuhan tulang dan regenerasi, mempercepatkan penyembuhan luka, pengambilan protein meningkat. Antibakteria pada kulit.

TESTIMONI DARIPADA PELANGGAN

SIAPA YANG WAJIB GUNA NI?

  • Mereka yang nak kurus tapi tak ada masa
  • Mereka yang nak badan fit tapi tak tahan dengan komitmen gym
  • Mereka yang nak badan KURUS, tapi dah serik consume ubat yang tak mendatangkan hasil
  • Mereka yang dah cuba banyak jenis diet. Dahla seksa, tapi result tak memuaskan
  • Akak-akak yang nak badan cantik, tapi malu nak ke gym sebab bercampur dengan lelaki

Dapatkan Gloco Choc Sekarang

Dalam setiap kotak Gloco Choc mengandungi dua botol berisi 30 tablet setiap satu. Ia dapat bertahan sehingga dua bulan dengan mengambil sebiji sehari. 

PERHATIAN : Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk slimming termasuk Gloco Choc.

JAMINAN

Tak rugi jika anda membeli Gloco Choc Slimming Booster sekarang, Gloco Choc mengandungi semua bahan yang mampu menurunkan berat badan anda dengan berkesan, malah anda dilindungi selama 60 hari wang dikembalikan sekiranya selepas anda mengambil dua kotak dengan dua biji sehari namun masih tiada menunjukkan kesan penurunan berat badan, kami akan kembalikan wang anda tanpa banya soal, anda hanya perlu mengemukakan bukti gambar berat badan anda sebelum dan selepas mengambil dua kotak Gloco Choc dengan dua tablet sehari.

Dapatkan Gloco Choc Sekarang dengan menekan butang “Tempah Sekarang“. Anda akan dapat rasakan kesan perbezaannya.

Dapatkan Gloco Choc Sekarang dengan menekan butang “Tempah Sekarang“. Anda akan dapat rasakan kesan perbezaannya.

LAB TEST RESULT

SOALAN LAZIM

Produk ini adalah untuk kegunaan Unisex. Kedua-duanya boleh digunakan.

Perisa coklat. Sangat sedap. Bukan pill, bukan gummy. Tapi dalam bentuk TABLET kunyah. Nak hisap-hisap pun boleh.

Sangat mudah. Ambil sebiji dan kunyah sehingga hancur. Digalakkan consume sejam sebelum sarapan dan makan malam.

1 kotak ada 2 botol. Sebotol mengandungi 30 tablet coklat untuk 60 hari jika consume sebiji sehari. Tapi kalau nak cepatkan lagi process penurunan berat, disaran kan ambil 2 biji sehari sejam sebelum sarapan dan makan malam.

Formulasi Gloco Choc memang untuk membakar lemak lebih pantas dan membuatkan perut akan terasa kenyang.

Tiada kesan sampingan kerana bahan yang digunakan adalah 100% ramuan bahan semulajadi yang bermutu tinggi

Tiada pantang larang sebab Gloco Choc bukan ubat, tapi makanan tambahan untuk kesihatan sekaligus untuk menurunkan berat badan. Bahan-bahan merupakan dari herba yang terpilih bagi memberi kesan penurunan yang optimum. Jika boleh, kurangkan pengambilan manisan dan lebihkan air kosong bagi memasti kan kesan yang lebih cepat.

Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal. Pilih pengambilan pemakanan yang seimbang bagi memastikan berat tak meningkat.

Ramuan serta bahan Gloco Choc semuanya fokus pada pembakaran lemak dan menurunkan berat badan. Bahan-bahan ini bertindak secara efektif di dalam badan. Berdasarkan ramuan tersebut, pasti ada penurun walaupun penurunan yang kecil.

Seawal umur 15 – 60 tahun

Boleh tiada masalah. Tapi perlu jarakkan masa sekurang-kurangnya 2 jam.

Boleh takde masalah untuk pesakit darah tinggi. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Gloco Choc tiada gula. Malah mungkin dapat menurunkan kadar gula dalam darah
*Bagi pesakit jantung juga xde masalah. Gloco Choc dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.

Boleh. Tapi pastikan makan terlebih dahulu sebelum consume Gloco Choc.

Konjac, Fish Collagen, Fibersol, L-Carnitine, Sucrose, Maldodextrin, Acacia Gum, Starch and Magnesium Stearate
Dengan formulasi bahan2 tersebut, ianya memang dapat membantu menurunkan berat badan sekurang kurangnya 2 ke 5kg seminggu.

Tiada masalah untuk ibu menyusukan anak. Syarat, baby mestilah berumur 3 bulan dan ke atas

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Scroll to Top